Overslaan en naar de inhoud gaan
buurtauto duinen

Weer erop uit

Met behulp van vrijwillige chauffeurs is het voor deze doelgroep weer mogelijk uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld familie, de supermarkt of de kapper. 

Mensen uit de westhoek van Schouwen-Duiveland kunnen op dinsdag, woensdag en vrijdagochtend gebruik maken van de diensten van de elektrische buurtauto bij de Duinen van Haamstede om bijvoorbeeld boodschappen te doen, familie en/of vrienden te bezoeken of deel te nemen aan een activiteit in de buurt. 

In Zonnemaire kan er gebruik gemaakt worden van de buurtauto met vrijwillige chauffeur op maandag en donderdag. 

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de opstart in Bruinisse. Wilt u helpen door vrijwillig chauffeur te worden of door mee te denken? Neem contact op!

Wilt u reserveren voor de buurtauto in Burgh-Haamstede of Zonnemaire? Of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? U kunt op maandag t/m donderdag tussen 10:00 en 12:00 contact opnemen met Karin.  U kunt haar nummer onderaan de pagina vinden.  

Zeeuws Compliment

Zeeuws Compliment

In 2020 heeft Hans Selter, oud-vrijwilligerscoordinator van de elektrische deeltaxi, het Zeeuws Compliment van gedeputeeerde Harry van der Maas in ontvangst mogen nemen op de nieuwjaarsreceptie van Provincie Zeeland. 

” Zeeland moet het hebben van slimme mobiliteit, aldus Van der Maas. ,,Jullie hebben bewezen dat het kan.”

Heb je vragen?

Karin Boot

Vragen of suggesties? Of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? U kunt op maandag t/m donderdag tussen 10:00 en 12:00 contact opnemen met Karin.

buurtautodeduinen@gmail.com   Of bel: 06-20219421