Overslaan en naar de inhoud gaan
OnzeAuto

Wat is de Buurtauto?

De Buurtauto in Schouwen-Duiveland maakt het mogelijk om uitstapjes te maken naar plekken zoals familiebezoeken, de supermarkt en de kapper, indien u zelf niet meer in staat bent om zelf te rijden. Met de Buurtauto reist u, samen met een vrijwillige chauffeur comfortabel en veilig naar uw bestemming. De Buurtauto is duurzaam, laagdrempelig en gemakkelijk te reserveren via mail en telefoon.

Karin Boot

Wilt u gebruik maken van de buurtauto?

Op dit moment wordt er alleen vanuit Burgh-Haamstede met de Buurtauto gereden. U kunt op elke doordeweekse dag van deze Buurtauto gebruik maken.

Het reserveren van deze Buurtauto is heel eenvoudig. Van maandag t/m donderdag kunt u contact opnemen met onze planner Karin Boot via 06-20219421 of via buurtauto@sdopweg.nl

Wat kost het gebruik van de Buurtauto?

Voor het gebruik van de Buurtauto werken wij met strippenkaarten. Deze kunt u tijdens uw eerste rit voor €5 of voor €10 aanschaffen bij de chauffeur. De kosten bedragen €0,50 per strip. Hoeveel strippen u betaalt is afhankelijk van de duur van de rit.

Wilt u cauffeur worden bij de Buurtauto?

Buurtauto Schouwen-Duiveland zoekt enthousiaste vrijwilligers die er plezier in hebben om op stap te gaan met de inwoners van Schouwen-Duiveland. Om nog meer inwoners te kunnen helpen zijn er meer chauffeurs nodig. Bent u in het bezit van een rijbewijs, heeft u doordeweeks tijd en vindt u het leuk om te rijden en sociaal bezig te zijn? Word dan vrijwilliger bij de Buurtauto!

Wij bieden u:

  • Een enthousiaste kring
  • Reiskostenvergoeding

Meer weten en aanmelden? Op maandag t/m donderdag kunt u contact opnemen met onze planner Karin Boot via 06-20219421 of via buurtauto@sdopweg.nl