Overslaan en naar de inhoud gaan
gebruiker in de deelauto

Voordeliger dan eigen auto

“In 2019 heb ik een bedrijfsongeval gehad en ik ben hierdoor nog niet aan het werk. Mijn bedrijfsauto is terug gegaan naar mijn werkgever omdat deze bij Michael al een aantal maanden stil stond. Nu is het wel makkelijk om even snel boodschappen te doen met de deelauto, en is zeker voordeliger dan mijn eigen auto waar ik 23% bijtelling over had.”

Makkelijk te reserveren

“De deelauto’s zijn makkelijk te reserveren via de app en makkelijk in gebruik. Je moet je alleen eenmaal registreren wat even wat werk kost. Een bijkomend voordeel is dat je geen brandstofkosten hebt en dat je duurzaam rijdt.”

Gebruiker Bruinisse

Mooie nieuwe auto's 

De deelauto’s zijn gesponsord door Windfonds Krammer en hebben een mooie plek aan de Dreef, een centrale locatie in Bruinisse. Het zijn de nieuwste Renault Zoë’s waar je met een volle accu bijna 400 km mee kan rijden.

“De auto’s zijn mooi en ruim van binnen en voorzien van alle nodige snufjes zoals airco, bluetooth, etc. Er is een goede back up van GoodMoovs, Duurzame Mobiliteit Zeeland en de lokale vrijwilliger als je problemen of vragen hebt. Ze zijn direct bereikbaar en zeer vriendelijk.”

Om boodschappen of een dagje weg

“Voor mensen die geen auto hebben of deze niet dagelijks nodig hebben is dit een handige en voordelige oplossing. Je kan ook voor één uurtje de auto reserveren, wat bij een auto verhuur bedrijf niet mogelijk is. Dus even snel om boodschappen of een dagje weg is snel geregeld via de app”.

Deelauto's Schouwen-Duiveland

Ook gebruik maken van de deelauto's?

Heb je ook af en toe een auto nodig? Dan is autodelen misschien ook iets voor jou!