Overslaan en naar de inhoud gaan
Gebruiker Bruinisse

Is een deelauto iets voor jou?

Heb je geen eigen auto of gebruik je deze niet veel? Heb je af en toe een auto nodig maar wil je geen (tweede) auto aanschaffen? Of maak je gebruik van het openbaar vervoer maar heb je behoefte aan meer flexibiliteit? Dan is de deelauto iets voor jou! 

 • Flexibel gebruik via een abonnement of prepaid tegoed
 • Vaste parkeerplek met laadpaal bij jou in de buurt
 • Geen kosten kwijt aan autobezit 
 • Reserveren, openen, sluiten en betalen via een handige app
 • Duurzaam op weg!

Corona update 

Wij willen je graag laten weten dat er veilig gebruik gemaakt kan worden van de deelauto’s. Om jouw gezondheid te garanderen zijn de volgende maatregelen getroffen:

 • 2 uur tussen reserveringen: Ondanks dat het besmettingsgevaar via oppervlakten erg klein is, monitoren wij onze reserveringen zodat er altijd 2 uur tussen elke reservering zit. 
 • Desinfectie doekjes: Er liggen desinfectie doekjes in de voertuigen. Wij willen onze gebruikers vragen om voor en na hun rit even het stuur, de handgreep en automaat hendel af te nemen.
 • Extra schoonmaak: Wanneer wij zien dat het aantal reserveringen toeneemt zorgen wij dat de auto’s extra schoongemaakt worden.
Deelauto

Hoe kan ik meedoen?

Wil je gebruik maken van een deelauto? Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland verzorgt in samenwerking met GoodMoovs de voertuigen, het voertuigbeheer, de informatievoorziening, de 24-7 support en de administratieve afhandeling. Er zijn drie mogelijkheden om mee te doen:

Bekijk abonnementen

Start deelauto

Aanmelden

 1. Ga naar de website van de stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland door hier te klikken of via onderstaande button.
 2. Ga naar Aanmelden.
 3. Kies op welke manier je gebruikt wilt maken van de deelauto's.
 4. Accepteer de algemene voorwaarden en klik op Verstuur.
 5. Via de activatie-mail die je ontvangt kun je je account bevestigen. Let op! Je kunt nu nog geen auto reserveren. Doorloop eerst onderstaande stappen.
 6. Login via mijn.goodmoovs.com.
 7. Ga naar Mijn gegevens | Producten en activeer het product Deelnemen aan eCARSHARE en klik onderaan op Bevestig mijn keuze.
 8. Ga naar Mijn gegevens | Persoonlijke gegevens en vul hier je gegevens in.
 9. Ga naar de tab Aanvullende gegevens en vul hier je Rijbewijs geldig tot en Rijbewijsnummer in. Binnen 24 uur wordt je rijbewijs gevalideerd.
 10. Download de GoodMoovs app.

Aanmelden

Uit welke deelauto's kan ik kiezen?

Kenteken:    Voertuig:  Locatie: Zomer range: Winter range:
XZ-033-D     Renault Zoe        Schuitkade, Brouwershaven  250 200
XZ-034-D     Renault Zoe   Balie, Zierikzee 250 200
XZ-035-D     Renault Zoe   Oude Moolweg, Renesse (tijdelijk niet beschkbaar)     250 200
H-298-RJ   Nissan Leaf   I.M. van de Bijlstraat, Zonnemaire 200 160
H-299-RJ    Renault Zoe   De Dreef, Bruinisse 325 250
SZ-619-F    Nissan Leaf R  Platboslaan, Burgh-Haamstede 325 250

 

GoodMoovs

Hoe reserveer ik een deelauto?

Na het aanmelden, reserveer ja via het deelautoplatform GoodMoovs simpel en snel een elektrische deelauto. Via de app op je smartphone kun je de auto openen en sluiten. Download hier de app voor Android en hier voor iPhone. Je kan ook auto’s reserveren via de webportal, maar de auto’s kun je alleen openen met de app.

Deelauto kosten

Wat kost het gebruik van een deelauto

De prijs per reservering is opgebouwd uit 2 componenten:

 • aantal gereden kilometers
 • de duur van de reservering

De kilometerprijs is altijd € 0,20 per kilometer. De prijs voor de duur van jouw reservering hangt van het moment (overdag/avond/nacht) van je reservering en de keuze om via prepaid of in abonnementsvorm te betalen. 

Kosten en uitleg prepaid tegoed 

Kosten en uitleg abonnementen    

Laadpaal

Laden en oplaadpalen

In elke auto ligt een laadpas waarmee bij alle openbare laadpunten kan worden geladen. Op de vaste parkeerplaats van het voertuig kan er opgeladen worden aan de daarvoor bestemde laadpaal. De laadpas laat je altijd in de auto liggen. 

Vind een laadpaal

Support en vragen

Support en vragen

Heb je onderweg problemen? Bel dan de helpdesk van GoodMoovs. Zij zijn 24/7 bereikbaar voor support en helpen je snel op weg (085 732 56 60). Het hulpnummer staat ook aan de binnenzijde van de autoruit aan de bestuurderskant. 

Wil je een training of meer uitleg over de deelauto's? Dan staat er lokale hulp voor je klaar! In elke kern zijn vrijwilligers die je graag op weg helpen. Ook bij Garage Fioole kun je terecht voor meer uitleg of een training. Je kunt contact opnemen via info@duurzame-mobiliteit-zeeland.nl

deelauto bij jou in de buurt

Nieuwe deelauto bij jou in de buurt?

Wil jij graag gebruik maken van een deelauto maar staat er nog geen bij jou in de buurt? Heb je ook een aantal buren die dit interessant vinden? Meld je dan hier aan! Ons doel is om in elke kern 2 deelauto's te realiseren maar dat lukt alleen wanneer voldoende mensen mee willen doen. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@duurzame-mobiliteit-zeeland.nl

Aanmelden nieuwe deelauto

De deelauto's op Schouwen-Duiveland worden mogelijk gemaakt door: 

Fioole Auto’s
Agrisnellaad.nl
GoodMoovs
Zeeuwland
Duurzame Mobiliteit Zeeland
Gemeente Schouwen-Duiveland
Provincie Zeeland