Deelauto's Zeeuwland

Brouwershaven Renesse Zierikzee

Woningcorporatie Zeeuwland wil bijdragen aan de leefbaarheid op Schouwen-Duiveland en heeft daarom elektrische auto’s beschikbaar gesteld om te delen buiten werktijd.
Lees meer over Deelauto's Zeeuwland
Deeltaxi

Elektrische Deeltaxi Duinen van Haamstede

Burgh-Haamstede

Met de elektrische deeltaxi bij appartementencomplex De Duinen van Haamstede kunnen bewoners van appartementencomplex De Duinen van Haamstede, veelal ouderen, worden vervoerd over het hele eiland.
Lees meer over Elektrische Deeltaxi Duinen van Haamstede
schoolbus zonnemaire

Schoolbus Zonnemaire

Zonnemaire

Duurzaam en betaalbaar naar school.
De Stichting Schoolbus Zonnemaire is begin 2018 opgericht om het leerlingenvervoer uit te voeren voor schoolkinderen uit Zonnemaire en omstreken richting de basisscholen in Zierikzee.
Lees meer over Schoolbus Zonnemaire
Deelauto's Schouwen-Duiveland

Deelauto's

Brouwershaven Bruinisse Renesse Zierikzee

Het is nu mogelijk om gebruik te maken van de elektrische deelauto's op Schouwen-Duiveland! Op deze pagina lees je meer over het gebruik: hoe kan ik een deelauto reserveren en wat kost dit?
Lees meer over Deelauto's
Transferium Renesse, inzet Schoolbus Zonnemaire

Mobiliteitsknooppunt Schouwen-West

Renesse

Het Mobiliteitsknooppunt Schouwen-West, waaronder het Transferium in Renesse, is toe aan een nieuwe fase. Het traditionele natransport met grote bussen vraagt om vernieuwing en verandering, maar er is ook ruimte voor nieuwe, duurzame vormen van mobiliteit.
Lees meer over Mobiliteitsknooppunt Schouwen-West

Bereikbaarheid van onderwijs

Zierikzee

In het kader van ‘Bereikbaar Onderwijs 2030’, heeft de Provincie Zeeland in samenwerking met het Pieter Zeeman een onderzoek uitgevoerd naar de bereikbaarheid van onderwijs in Zierikzee.
Lees meer over Bereikbaarheid van onderwijs