OnzeAuto

Deelauto's OnzeAuto

Bruinisse Burgh-Haamstede Zonnemaire

Het is nu mogelijk om gebruik te maken van elektrische deelauto's of een deelautoconcept te starten in jouw kern van OnzeAuto op Schouwen-Duiveland! Op deze pagina lees je alles over het gebruik!
Lees meer over Deelauto's OnzeAuto
Buurtauto

Buurtauto Schouwen-Duiveland

Bruinisse Burgh-Haamstede Zonnemaire

Na het succesvolle initiatief bij de Duinen van Haamstede, zijn er vanuit het project SD Verbindt ook buurtauto's te vinden in Zonnemaire en Bruinisse. Met de elektrische buurtauto's kunnen ouderen worden vervoerd over het hele eiland.
Lees meer over Buurtauto Schouwen-Duiveland
duinen van haamstede

SD Verbindt

Bruinisse Burgh-Haamstede Zonnemaire

SD Verbindt is een project waarin verschillende partijen samenwerken aan de realisatie van een slim, elektrisch en fijnmazig vervoersnetwerk dat ouderen uit hun isolement verlost. Goed voor het klimaat, de leefbaarheid in de kleine dorpen én de werkgelegenheid op het eiland.
Lees meer over SD Verbindt
Transferium Renesse, inzet Schoolbus Zonnemaire 4

Mobiliteitshub Renesse

Renesse

Op het Transferium in Renesse wordt onderzocht op welke wijze het mobiliteitsaanbod nog efficiënter een duurzamer kan worden georganiseerd. Dit wordt gedaan op basis van de Mobility as a Service (MAAS) principes om uiteindelijk te komen tot een waardige Mobiliteitshub in Renesse.
Lees meer over Mobiliteitshub Renesse

Deelauto's Zeeuwland

Brouwershaven Renesse Zierikzee

Woningcorporatie Zeeuwland wil bijdragen aan de leefbaarheid op Schouwen-Duiveland en heeft daarom elektrische auto’s beschikbaar gesteld om te delen buiten werktijd.
Lees meer over Deelauto's Zeeuwland
schoolbus zonnemaire

Schoolbus Zonnemaire

Zonnemaire

Duurzaam en betaalbaar naar school.
De Stichting Schoolbus Zonnemaire is begin 2018 opgericht om het leerlingenvervoer uit te voeren voor schoolkinderen uit Zonnemaire en omstreken richting de basisscholen in Zierikzee.
Lees meer over Schoolbus Zonnemaire

Bereikbaarheid van onderwijs

Zierikzee

In het kader van ‘Bereikbaar Onderwijs 2030’, heeft de Provincie Zeeland in samenwerking met het Pieter Zeeman een onderzoek uitgevoerd naar de bereikbaarheid van onderwijs in Zierikzee.
Lees meer over Bereikbaarheid van onderwijs