Schoolbus

Schoolbus Zonnemaire

Zonnemaire

Duurzaam en betaalbaar naar school.
De Stichting Schoolbus Zonnemaire is begin 2018 opgericht om het leerlingenvervoer uit te voeren voor schoolkinderen uit Zonnemaire en omstreken richting de basisscholen in Zierikzee.
Lees meer over Schoolbus Zonnemaire
OnzeAuto

Deelauto's OnzeAuto

Burgh-Haamstede Zierikzee

Het is nu mogelijk om gebruik te maken van elektrische deelauto's of een deelautoconcept te starten in jouw kern van OnzeAuto op Schouwen-Duiveland! Op deze pagina lees je alles over het gebruik!
Lees meer over Deelauto's OnzeAuto
Klusbus

SD Verbindt

Burgh-Haamstede Zierikzee

SD Verbindt is een project waarin verschillende partijen samenwerken aan de realisatie van een slim, elektrisch en fijnmazig vervoersnetwerk dat ouderen uit hun isolement verlost. Goed voor het klimaat, de leefbaarheid in de kleine dorpen én de werkgelegenheid op het eiland.
Lees meer over SD Verbindt
Transferium Renesse, inzet Schoolbus Zonnemaire 4

Mobiliteitshub Renesse

Renesse

Op het Transferium in Renesse wordt onderzocht op welke wijze het mobiliteitsaanbod nog efficiënter een duurzamer kan worden georganiseerd. Dit wordt gedaan op basis van de Mobility as a Service (MAAS) principes om uiteindelijk te komen tot een waardige Mobiliteitshub in Renesse.
Lees meer over Mobiliteitshub Renesse

Deelauto's Zeeuwland

Zierikzee

Woningcorporatie Zeeuwland wil bijdragen aan de leefbaarheid op Schouwen-Duiveland en heeft daarom elektrische auto’s beschikbaar gesteld om te delen buiten werktijd.
Lees meer over Deelauto's Zeeuwland

Bereikbaarheid van onderwijs

Zierikzee

In het kader van ‘Bereikbaar Onderwijs 2030’, heeft de Provincie Zeeland in samenwerking met het Pieter Zeeman een onderzoek uitgevoerd naar de bereikbaarheid van onderwijs in Zierikzee.
Lees meer over Bereikbaarheid van onderwijs